Mellem Himmel og Helvede – Daniel

Titel: Daniel
Serie: Mellem Himmel og Helvede #1
Udgiver: DreamLitt
Udgivet: 7/11 2016
Genre:
Sideantal: 339
ISBN13: 9788771711905

Farven var så tydelig mod de snehvide kroppe og det lyse gulvtæppe. Den skreg og skreg mod ham i det ellers så nydelige soveværelse. Den skreg til ham, indtil hans øjne blev våde, og hans kæbe strammedes under et intenst pres for at tilbageholde et hulk. Nej, nej, nej … 

155 år efter Krigen hærgede Jorden, er Det Forenede Skandinavien et af de få fristeder, hvor mennesker og Væsner fortsat lever sammen i fred. Daniel er et menneske, hvis liv er fyldt med studier og kæresteproblemer, indtil den dag han kommer hjem og finder sine forældre myrdet. 

En flere tusind år gammel konflikt har nået hans hjem. I søgen efter hævn møder han elveren Lesta og hans brødre, som også jager forældrenes morder. Da de nægter at samarbejde, forlader Daniel selv Skandinaviens trygge rammer og rejser ud i Ødemarken – en verden opdelt i territorier og hærget af bander. 

Her mødes de igen, og Lesta må sande, at der er noget fascinerende ved det stædige menneske. Daniel, der i første omgang ser brødrene som et middel til at nå sin hævn, bliver med tiden selv draget mod elveren.

Add on Goodreads
Køb bogen: Saxo - Ereolen - Bog & Idé - Plusbog - Mofibo

Anmeldelser

Goodreads

Bogpoeten

Bookeater

Sus' bogblog

Sabrinas blog

Julie the book cat

Reading Raindrops

Min forestilling om paradis